Telefoon Reparatie Landgraaf

Telefoon Reparatie Landgraaf

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle telefoonreparateur in Landgraaf? Kies dan voor Telefoon Reparatie Landgraaf – Blue Mobile Phone. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij repareren alle voorkomende merken en zijn gespecialiseerd in Apple en Samsung.

Wij repareren o.a. Iphone 4,5,6,7,8,X en Samsung S4,S5,S6,S7,S8,S9

Wij repareren uitsluitend met de beste kwaliteit tegen jou beschikbare budget, en overleggen altijd vooraf samen de mogelijkheden. Woon je buiten de Regio Parkstad en wil je toch je toestel laten repareren? Kom dan bij ons langs of stuur je toestel op middels een verzekerde verzending.

Garantie
We bieden onze klanten 3 tot 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties en zorgen doorgaans dat je toestel binnen 1 werkdag gerepareerd is.

Particulier en zakelijk
We bieden onze service aan zowel de particuliere sector als de zakelijke markt. Bij ons is alles mogelijk!

Overig
Op onze website vindt je alle informatie over reparaties, inruilen en kopen van jou eigen toestel.

Wij ruilen/kopen ook defecte mobieltjes op. Dus is jou toestel kapot en wil je het niet meer laten repareren omdat het te duur is of omdat je simpelweg gewoon toe bent aan een nieuw toestel, neem ook dan contact met ons op en kijk wat we voor je kunnen betekenen.

Buiten reparaties om, verkopen wij ook zowel nieuwe als gebruikte telefoontoestellen. Denk hierbij aan nieuw in gesealde verpakking maar ook gebruikte toestellen welke niet te onderscheiden zijn van nieuw en dat tegen de scherpste prijzen. Tevens kun je jou toestel inruilen op een ander toestel of verkoop je het los tegen geweldige prijzen.

Tot slot hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan accessoires voor met name Samsung en Apple toestellen. Zowel nieuw als ook gebruikt in perfecte staat.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Telefoon reparatie Landgraaf - Blue Mobile Phone
Telefoon reparatie Landgraaf – Blue Mobile Phone